16/11 - Ny vecka, nya tag

Hejsan allihopa!

Nu har det varit lång pause från skrivandet. Min senaste vecka har varit rätt dålig. Jag och mamma tänkte börja förra helgen med att åka ner till Theo i övik och hälsa på, vilket var roligt! Sen åkte vi direkt hem till mormor och morfar, så det var många mil i bilen på få timmar. Mys i vännäs under lördagen och så långt var allt fint. Firade pappa på söndagen då han hade sin första riktiga fars dag. På söndags natten vaknade jag dock med 40 graders feber.  Snorig, nysig och lite hostig har varit hela förra veckans tema. :(

Mamma jobbade en hel del förra veckan så jag var med Lisa en massa dagar. På torsdag kom nästa smäll och då menar jag verkligen smäll. Mitt på dagen när Lisa var med mig så tappade jag balansen bakåt när jag stod vid tv-bänken. För att parera så lutade jag mig framåt men där var ju tv-bänken. Det blev massa blod i min mun. Jag har ju precis fått fram alla fyra tänderna i överkäken så mamma var lite oroligt för dem. Så när vi sen tittade på eftermiddagen/kvällen hur det såg ut egentligen, så ville mamma att vi skulle åka på utflykt till sjukhuset efter att ha pratat med en sån där sjukhustant i telefonen.

Vi fick komma in jättesnabbt, för det var inte så många där. Min doktor heter Karoliina Niska och hon var jättesnäll och hade spännande saker jag fick titta på. Tydligen gjorde smällen att "strängen" under överläppen gick av. Den enda permanenta följden var att jag inte kommer kunna ha en piercing där när jag blir stor sa doktorn. (När jag blir stor ska jag fråga vad en piercing är, om jag nu kommer ihåg). Dessutom så såg det ut som jag fick små blåmärken i tandköttet ovanför framtänderna, men det är borta nu. Men tydligen så ska vi till sjukhuset en gång till denna vecka för att kolla att allt är okej med mina tänder, även de som inte syns. Konstigt!! De "finns" ju inte än. Men det är ju inte jag som är sån där doktor.

Nu är jag friskare! Det är bra! Men ibland blir jag så arg och då försöker jag bita mamma. Då blir hon inte glad! Särskilt idag! Jag försöker i godan ro dra ut grejerna i skåpet vid handfatet och när mamma sedan stoppar in sakerna igen och håller för lite blev jag så arg!!! Jag försökte och försökte, drog och slet men argare och argare blev jag. Fick tag på mammas finger och bet till. Men då såg jag sen att hon faktiskt inte hade hållt för på jättelänge utan dörren var bara svår att få upp. Hon var inge glad alls då. Senare på kvällen när vi skulle laga mat ville jag inte vara själv på golvet, utan uppe i mammas famn. Hon gillade inte det, för jag passade på att dra till ordentligt i hennes hår fleeera gånger, så då hamnade jag på golvet iaf. ARG! Tur att de där raggmunkarna var goda som hon lagade iaf!!

Å just ja! Jag ska på kalas till min lillkompis Alice på lördag. För hon är snart 1 år. Det betyder att jag också är det om ett tag!

 
Mamma beställde denna till mig från utlandet
Humla med gadd. Tyvärr kom den inte i tid till halloween


Fin blö.. jag menar, mössa!


Nyvaken men supergosig och glad

 
Provade på lite home-stajlig en kväll
Mamma tyckte det var ett bra försök, men det var inte riktigt hennes stil, så vi gick tillbaka till orginalutförandet.

Tjipp å hej!

RSS 2.0