25/6 - Sommarmys (bildhysteri)

Hej igen!

De senaste dagarna har varit händelserika.

Nu ska här meddelas att jag har beslutat mig för att sova länge på natten. Från 21  fram till 04 -05 då jag äter lite, somnar om efter ett tag och sover i ca 3 timmar. Mamma och pappa verkar glada.

Annars har jag hoppat i min nya hoppgunga....




... försökt kamoflera mig i mamma & pappas säng för att överraska mamma när hon bäddade en morgon...

Det gick sådär kan meddelas. Guldet på magen avslöjade mig.

...Dessutom så har jag och mamma börjat "borsta". Hon med sin och jag med min.




men allra godast är när mamma sätter kallt vatten på min tandborsten.



De två senaste dagarna har mamma & jag har hängt med faster Helena och Alex, min kusin, farbror Stefan och en del med farmor.

Igår blev inte helt lyckad med "hänget" för pappa behövde ha bilen mitt allt, så vi behövde åka hem direkt vi kom till Ume lagun. När vi kom tillbaka så var gänget på väg hem igen. Men vi umgicks hemma hos farmor istället. 





Farmor hade en jättebra boll. Att det var punka gjorde det bara lättare att få tag på den.


Jag och Alex "hänger" på golvet i köket

Idag torsdag gick det bättre med Umelagun. Jag premiärbadade i poolerna och premiärlåg i mitt solskyddstält. Det var bra, även om mamma blev lite arg på det, då några av pinnarna var trasiga från start.





Dessutom fick jag premiärprova vaniljglass av mamma. Helt plötsligt var det som ett monster tog över min kropp. Jag bokstavligen vräkte i mig denna, som pappa kallar, "guds gåva till mänskligheten". Faster Helena och farbror Stefan skrattade så att de nästan grät. Mamma fick hålla hårt i sin strut för att hinna få något själv.


Sen hängde vi mest vid mitt tält.


Här är jag och Alex igen. Jag tror att han tycker om mig för han vill gärna köra mig i vagnen så mycket han får.


Alex försökte få liv i farbror Stefan. Faster Helena slöade i go´värmen brevid efter allt badande. Jag busade och var nöjd.










Sen blev jag trött. MYCKET trött... Det tar på krafterna att vara och bada.


Imorgon bitti ska jag och mamma skjutsa Alex och fastern till flyget så nu måste vi få vår skönhetsömn.

Vi hörs!


21/6 - (Mid)sommartider hej, hej!

Back in business!

Jag håller just nu på att få (nya) rutiner. Nu är mamma och pappa less på allt hattande med tider. Jag har hört något om att sluta äta på natten också men jag har inte märkt något än.

I torsdags morse efter förmiddagssovningen provade jag en ny stil.
Kaninmössa!
 
Det var inte så praktiskt, så det får vara.

På midsommarafton åkte, för första gången på länge, hela familjen ut till vännäs till mormor och morfar.Mormor busade massor med mig.















Sen vilade vi allihopa...



... vi åt mat....




... och umgicks.

Jag beundrade morbror David och hans marmeladsmörgås.

Den såg godare ut än min palsternacks- och potatispuré.



Pappa, kan jag inte få en sådan i stället??

I morse hämtade mamma och jag faster Helena och min kusin Alexander vid tåget. Det var första gången jag och Alex träffades. Han tyckte att jag var liten, men på ett gulligt sätt. De ska stanna till mitten på veckan så vi hinner nog hänga en hel del.

See ya!

11/6 - Aj, aj på benen

kvällsgröt och potatis eller morot till lunch är jättegott och roligt!

Ja igår var vi och besökte Viola på BVC. Det var en sån där tråkig gång för hon och doktorn gav mig en varsin spruta i varsitt av mina ben. Som tur var det iallafall samtidigt så jag slapp pinas som förra gången.
I går kväll fick jag feber. Inte roligt. Vaknade efter endast 1,5 timmes nattsömn i går, med 38,6 C. inte lätt att sova då. Fick jag vara vaken med mamma till kl 01 i natt när alvedonsupparna hade börjat verka ordentligt. Sovningen har varit lite si och så med sen dess. Är väl inte på topphumör men efter ytterligare en natt kanske det känns bättre.

 
Feberrosig med ögonglans vid midnatt....


....Men jag fick en skön kall tvättlapp på pannan.

ska strax bada nu...

vi hörs

4/6 - Mmmm som i mat och matthet

Det har hunnit bli juni månad men det har hittills bara varit ett par varma dagar. Mamma och jag har varit lite gnälliga de senaste dagarna. Mest är det för att vi är trötta. Jag är nämligen så ruggigt hungrig på natten just nu. Mamma har sagt att det är som att ha en liten bebis igen. Det har gått från ett nattmål vid 05, till för en vecka sen då det behövdes mat även vid 02. De senaste dagarna har det lagts till ytterligare ett mål strax efter eller precis när mamma ska sova. Dessutom har det varit svårt att sova lugnt. Så det har varit en del att stoppa in nappen under alla möjliga tider under småtimmarna för mamma. Så jag och mamma sover och äter dygnet runt just nu för att orka med.

På grund av ovanstående dilemma så var det i kväll då ialla fall dags, min första smakportion med gröt. Risgröt med äpple och mango - Yamooo!!! Mamma tyckte det räckte med någon sked men jag hade nog kunnat äta bra mycket mer...  


Jag vill också hålla i



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Just nu övar jag mycket på konsonanten M. Här kommer en stilstudie:




mmmmm


Pausfågel


mmmmm


vad är det för en rolig grej?


Vänta mamma, jag vill testa om den där saken sitter fast?

Nu är det dags för alla inblandade att sova... Mer gröt i morgon. Dessutom ska vi till Lisa och Cissi i morgon eftermiddag. Cissi ska ha mottagning för hon är klar doktor, så jag och mamma ska gratta henne. (och Lisa ska vi också gratta, för hon är klar med sin kostutbildning).

RSS 2.0