23/2 Nya saker att checka av på "stor-listan"

Hejsan svejsan!

Nu har jag blivit tre år! Jihooo! Jag sover nu utan napp sen jultomten var här. Tomten fick alla napparna så han kunde ge dem till småbebisar. Då de enda små som jag känner just nu är mina tremänningar/sysslingar Elle och Isak så brukar jag säga att tomten nog gett mina nappar till dem så de inte ska vara ledsna.


Jag, Elle & Isak


Jag är en riktigt rolig prick tycker mamma och pappa. Jag har så mycket tankar om allt möjligt. T.ex.
Pappa och jag var hemma och pappa Marcus frågar
M - Vill du vara med och mäta Adam?
A - Ja, jag är en riktig mätunge. Nu är mätungen igång!

Eller som härom morgonen när jag vaknade tiiiidigt. Vi låg alla i stora sängen och jag låg och pratade medan mamma och pappa småslumrade. Jag pratade om chokladbollarna vi gjorde här om dagen och vi lekte lite med orden så chokladbollar utvecklade pappa till chokladfötter. Då fick jag ju säga ifrån:
A - Har du slagit på slintan, pappa?


Just nu är jag jätteintresserad av att skriva "på datorn". Nu kan jag skriva mina bokstäver ADAM och jag kan några fler bokstäver. Det är riktigt roligt!



Idag har mamma hämtat mig tidigare från förskolan så vi kunde åka på Leos lekland. Det var inte så många andra barn där, men jag hade skoj i alla fall och idag lärde jag mig att åka själv i både tigerrutschkanan och i det långa snurriga röret. Oj vilken fart! Ikväll sover jag nog gott!




Lite bilder från tiden som gått


Laddad för Lucia Jag och farmor på förskolans luciafirande


Snacka om att ha en ljus idé på julafton




Ha det bra!

RSS 2.0