8/3 - tiden flyger fram, är nu storkille.

Nu är jag 14 månader och drygt en vecka. Sen sista inlägget har det varit mycket hemma och på mamma & pappas jobb så nu har mamma börjat att komma i sån fas att det blir nåt inlägg här igen. 

Mina veckodagar med farmor verkar ha slutat nu. Mamma är hemma sen lite mer än en vecka tillbaka. Men jag ger er här lite av det sista buset som vi gjorde farmor och jag.
 
Är det de här man ska äta?


Små roliga bollar som blev platta om man kastade dem.


Då vädret har varit helt underbart stundvis har jag och mamma varit mycket och promenerat längs vattnet. Då blir jag så glad (ibland).
 

T.ex. när jag ser en hund. Då kan jag behöva jaga ikapp den.


Inför mammas kalas hjälpte jag henne att baka lite.


  
Russin på plåt?              Bollar på plåt?

När sen mamma hade kalas så var min nye store favorit här. Min kusin Alexander. Han fyller snart 8 år så han är en storkille.


Hans mamma (faster Helena) och hennes kille har också varit här ett tag nu.



Mamma och pappa säger att jag håller på att bli en riktig storkille jag också. För jag har börjat på förskola TVÅ gånger förra veckan.



Vi började på Ior och var där i två dagar. Sen ringde en tant som ordnar för såna som mig och sa att jag kunde få börja på en annan förskola och avd Mimmi. Vi hälsade på förra veckan en dag men sen skulle jag tydligen inte vara på någon avdelning just nu. Mamma säger att vi ska få komma på "Mimmi"- avdelningen nästa vecka. Då får jag börja en gång till och vara där många dagar.

Här kommer en idolbild på mig och mormor från när hon passade mig för någon vecka sen.  
Den här veckan får jag träffa henne massor för min ena moster fyller år i morgon den 9/3 och min morbror fyller år den 11/3. Grattis, grattis! Så vi får träffas hela släkten massor av gånger. Sen ska jag och mamma åka ut och mysa över hos mormor och morfar till helgen. Vi längtar!

I går tog jag och pappa ett killbad med massor av leksaker.



     

Jag vet inte om jag har visat det tidigare men här är min min för "blomma" alt "lukta". Sen så sniffar jag självklart frenetiskt samtidigt för att få till en bra förstärkande ljudeffekt. 


Det verkar vara nåt roligt för mamma, pappa, farmor, mormor.... Ja listan fortsätter i evigheter, de skrattar alltid när jag gör så.

Men för det mesta ser jag ut så här.


Jag över hela tiden nu på att öppna saker och trycka på och av knappar eller vrida på vred som t.ex. spisen/ugnen. Här i slutet på förra veckan öppnade jag både toadörren och toalocket. Gissa om mamma blev paff när hon hittade sin mobil svagt blinkande nere i toaletten.
I morse gick jag en omgång med skinkförpackingen. Se en stjärna "in action".









Nu ska här sovas. Men vi ses snart igen!


RSS 2.0