28/6 2010, I dag är ingen vanlig dag.....!

Vad är det för dag idag?, vad är det för dag i dag?
för det är ingen vanlig dag , för det är min 1,5 års dag!
Hurra, hurra, hurra!



18 månader har passerat sen jag såg dagens ljus. Elller det var väl mest glödlampor och lysrörsljus jag såg eftersom det var mitt i vintern och mörkt ute.


Förra helgen så köpte mamma med sig ett badset från jobbet. Madrassen är en jättebra båt vill jag lova!


I helgen har hela familjen varit hos mormor och morfar i Vännäs. Jag har får hjälpa till och vattna och gräva och så har jag fått en egen sandlåda vid friggen på tomten. Men allra roligast är att vattna! Och ordet för vatten har ändrats från ett fräsljud till bubbelljud. Mamma och gänget verkar fatta vad jag menar ialla fall.



På midsommarafton hade vi femkamp tillsammans med min "gammelmoster" med familj. Jag fick hjälpa till lite också men sen blev jag trött och gick och sov så de fick avsluta tävlingarna själva.



Nu ska mamma och jag ut i finvädret snart och promenera med tant Lisa.
Gå ut och njut av livet ni med!



3/6 Badglädje, Balglans & Nattskräck?!

Hej alla bloggföljare!

Ja tydligen har jag nåt som heter nattskräck som kommit nu efter alla veckors frånvaro från förskolan. Det innebär att alla intryck från dagarna gör att jag skriker mitt i nätterna utan att vakna. Vill INTE ha fysisk kontakt! Mamma och pappa tycker det är frustrerande (och antagligen grannarna också.) Blir jag väckt så blir det ännu värre och väldigt förvirrande är det. Väckte alla hemma hos mormor och morfar i helgen vid 01-rycket inkl mig själv då jag kissade utanför blöjan och behövde bli bytt på.

I morse sov jag som en kratta igen. Vakna 4, somna om en liten stund, vaken och pigg vid 04.30. Arg som attan efter ett tag när jag inte fick vara uppe men somnade runt 05.30. Vaknade igen vid 06 och drömde massor så jag blev jätteledsen (nattskräck?) Skrek sen fram till 8 snåret när mamma och jag tog en promenad och jag fick sova 50 min i vagnen. Var på förskolan och det gick hyfsat bra. När jag kom hem var jag trött igen så mamma och jag gjorde det mysigt i stora sängen och rätt som det var så vaknade jag en timme senare. Då var min panna väldigt varm. Så nu är det feber IGEN! Jag som nyss blivit frisk!

David, min morbror, är på bal i kväll då han snart slutar gymnasiet. Han svängde förbi här innan han skulle iväg med sin kompis Åsa. Han var jättefin! Åsa hann jag aldrig sen men mamma var iväg och tog bilder på dem innan de skulle på sin fest.



Jag var hemma med pappa och badade istället!
  

På tal om bad, jag har varit på min sista minisim för terminen förra helgen. Jag fick ett diplom från mina simfröknar. Mamma har lovat att vi kan fara iväg i sommar och bada ute också. Helgen innan var mormor med och badade också.
     
Sen var vi i plupplandet som vanligt.
 

Hängde förresten hemma hos Melker för några veckor sen. Vi åt bullar och skottade i hans nya sandlåda (och i snöhögen som fanns kvar)

     

Fridens!!!

RSS 2.0