10/2 Nu är det klippt för flirtisar som mig

Hejsan hoppsan!

Det är full fräs hemma. Mamma jobbar en del, pappa jobbar (har varit mycket ett tag) och jag hänger med farmor här hemma. Vi kollar på bussar och andra stora fordon när vi är ute på dagarna. Det tycker jag är väldigt kul!

Som ni förstår har det självklart hänt massor sen förra inlägget.

Hela familjen var hos Viola på BVC för snart en månad sen. Då hade jag hunnit bli 81 cm lång och jag vägde 10,8 kg. Sen var hon så där elak med mig igen. Mamma verkade faktiskt lite arg på henne för hon stack mig i båda benen, själv. Då plågades jag ju ännu längre än nödvändigt. Det var tur att pappa var med och jag fick vara i hans famn sen.


Igår hade jag ocj mamma en aktiv dag. Medan vi väntade på att lunchen skulle bli klar så satte mamma på mig en klippkappa och så drog hon lite i mitt hår runt öronen och bak i nacken. Hon använde nåt konstigt som hon kallade sax. Så nu är jag nystajlad inför mammas kommande festligheter.

   

Efter maten gick vi ner till vattnet och promenerade med vagnen. Vi träffade flera tanter och farbröder som blev glada att se mig. Och tre hundar. Den första pussade på mig med tungan och jag fick klappa den.

 

   
Ibland behövde jag vila lite, t.ex i en snövall. Det var mycket vitt vid vattnet.

Här kommer en bildkavalkad över vad som hänt annars:

     
Förra fredagen hälsade vi på hemma hos Ebba. Jag snubblade på E:s mammas ben och ordnade ett fult märke och en bula när jag landade på en leksak. Men den är snart borta nu.
 
       
Betaversionen av mitt rum sen snart två månader. Snart är allt klart.

     
Jag har blivit en myskille säger mamma och pappa. Både pussar och kramar kan delas ut. Men bara om jag vill och jag är på rätt humör. Och humör, DET har jag. T.ex om jag måste åka bil fastspänd en längre bit. Hur hade de tänkt att jag skulle kunna kuta runt då?

  
Har kommit på hur man klättrar upp i fotöljerna hemma. Jag har även kommit på härom dagen att man kan nå lampknapparna om man sträcker sig om man är uppe i fotöljen. Men mamma och pappa blir så sura om de ser att jag gör det. Fattar inte varför? Ofta flirtar jag med dem då så blir de glada igen.

    
Jag ÄLSKAR att ha solglasögon. Då brukar jag kolla i spegeln. Här mannekängar jag mina nya skor jag fick av mormor. Mamma lät mig låna lite kläder. Yeah!

Återkommer med bilder när mitt rum är klart och kanske lite bilder från stundande festligheter.

Ciao!

RSS 2.0