25/10 - krokodiltårar

Har varit hos mormor och morfar från lördag till söndag denna helg. Jag behöver ju ha liten egen tid utan mina föräldrar ibland. Jag åt lite dåligt på kvällen vilket gjorde att jag vaknade vid tvåtiden på natten och mormor fick gå upp och fixa lite välling till mig. Sov sedan till min vanliga tid vid 06,30. Det var en lite konstig dag för allting skulle göras senare, det var något med klockan... Jag förstår nog det senare.

Medan jag sov på dagen kom mamma och pappa och åt mat. Men jag sov så skönt i min vagn på verandan så de fick underhålla sig själva inne. När jag vaknade så var de dock glada att se mig och jag fick mellis.

 

Jag fick även ett av mormors små trädgårdsäpplen.
 
  
MMMM!! Frukt!

Mormor och morfar avslöjade dock mitt spel jag har för mamma och pappa. Är jag med mamma och pappa så kan jag verkligen visa temprament och att få fram tårar för att försöka få som jag vill är ju ingen konst. Detta är inget jag behöver när jag slappar hos mormor och morfar. Ja, vi får väl se hur det går när jag nu är avslöjad.


Moppsar du eller!!?


Titta mamma, morfar har såna roliga skor med hål i!


Jag hjälpte pappa lite när han fick dataproblem

Sen blev det kväll och mörkt, så då var det dags att åka hem till stan igen.

Vi får se var jag dyker upp nästa gång. Vi ses!


12/10 - Höstmys

För några dagar sedan passade familjen på att verkligen komma i höststämning på morgonkvisten. Först frukost tillsammans, sen en promenad längs med vattnet.

    
Syns det att jag har HELA kexet i munnen?! Men det gick bra...


Det vanliga exemplaret av "gladskit i vagn"


   
Hela familjen
   
Fina prassliga löv

Står upp jämnt nu. Kan tycka det känns lite överskattat att behöva ligga ner nu när jag är så haj på att sitta och stå. Så jag brukar skrika lite på mina föräldrar och andra som försöker få mig att ligga ner när jag ska byta blöja eller sova.

I helgen sov jag hos mormor och morfar. Båda mina mostrar var där och pysslade om mig också. Det är såå mysigt att vara där. När jag kom hem stajlade jag lite för mamma och pappa genom att visa att jag nu kan dricka vatten ur nappflaskan med en hand.

Har fått en ny tand också. En där uppe men lite på sidan.

Vi hörs snart igen!


RSS 2.0