14/4 - Sundsvall, vilken pers!

Nu är vi tillbaka hemma i Umeå igen. Resan ner till Sundsvall gick i ett huj då jag  sov så gott som hela tiden förutom ett amningsstopp i Ullånger. Väl nere tog vi in på Clarion collection Grand hotell. Mycket långt namn på ett bra hotell.

Första kvällen fick jag prova på ersättning som sista mål innan natten för mamma lämnade den urpumpade maten hemma på köksbänken i Umeå. Det smakade sisådär med ersättning men det gick ju det med. Å så var jag en stor pojke och sov i spjälsäng. Jag vet inte riktigt vad mamma hade oroat sig över. Det var ju ingen match!

 ersättning på hotellrummet

 Tapeten ni ser i bakgrunden var jag MYCKET imponerad över

På lördagen var det tråkigt väder så vi hängde på IKEA allihopa. Denna gång var jag inte lika tålmodig, men de vuxna hjälptes åt att underhålla mig. Här har vi stilstudie bland lamporna...

 inte sååå nöjd...



Men sen gick vi och bytte blöja, fick mat och jag fick ha min påskpresent från mormor, ängelgrodan med de fina ögonen. Då blev det så här bra...



Annars åt de vuxna god mat, indirekt jag också. Vi sov gott och umgicks. 

 kollar in mormors smörgås



På vägen hem stannade vi hos Paula, Tommy och theo i Övik för en liten kort visit. Theo blev glad över att äntligen få träffa mig och han hade en massa fina kläder jag fick.
En lyckad helg även om jag inte var fullt lika nöjd när vi skulle åka hem. Trött och ont i ryggen, ev kinkig över något mamma åt = ingen bra kombination. 

Väl hemma är jag nu jättetrött och sover som aldrig förr... Trots att det är snart två dygn sen vi kom hem. Trött, liten och sliten, det är jag.

Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: mormor Monica

Tack Adam för en mysig helg, du har med all rätt att vara trött efter resan. Det var ju så många intryck för dig. Roligt att du tyckte om grodan. Nu ska jag gå till jobbet så vi får prata mer sedan. Kramar från mormor

2009-04-15 @ 07:04:30
URL: http://angeladam

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0