15/1 - lite hattig

Ingen dag är den andra lik. Att sova på kvällen har blivit svårare och Adam sover ofta oroligt och vaknar snabbt igen missnöjd. Det enda som verkar ge lite längre sovtider är när Adam får ligga på mammas mage och sova. Då bli det oftast över en timme och mamma får också sova lite extra.

Den senaste tiden har det varit två dagar med nattsudd och mycket amning sent, följt av två dagar sova på nätterna. Nu har det varit två nätter med mycket aktivitet sent igen så mamma Jenny hoppas att det är två nätter sova igen som kommer.
 
Idag var det rätt kallt igen (-16) så vi tog endast några kortare promenader till posten och till Ica Bågen för att hämta ett paket adresserat till Adam. Kompisen Ebba (som är 3 v äldre än Adam) och hennes mamma Phia var på besök på eftermiddagen. Jag hade vakentid men Ebba sov nästan hela tiden.

Nu på kvällen gosade hela familjen ner sig i soffan och sov i en salig röra i åtminstone en timme. Välbehövligt då vi alla var trötta.

Mamma och jag har börjat göra planer för att åka ner på gammelmormors 70 års kalas i mitten på februari. Det ska bli spännande! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0