9/7 - Konsertkillen

Jag och mamma är nu tillbaka efter vår mitt-i-veckan vistelse hos mormors. Snabb redogörelse: Vattning, vattning, bad i poolen, lite utflykt till "slöjdarnas hus" och ett ställe som sålde blommor och slutligen lite mer vattning. Och så en massa mys och bus förstås!

I går var det träff med en ny-gammal flamma, tant Cissi. Hon är uppe och hälsar på i norrland från Mora. Först var hon lite främmande men sen kände jag av vibbarna och hon är ju cool. Vi sprang runt på torget lite, åt glass tillsammans med mamma och Lisa. Sen kollade jag läget på den stora scenen som var uppbyggd och där repade Salem al Fakir  inför kvällens spelning. Hans trummis var jag imponerad av, vad han kunde! Mamma och jag hade tänkt kolla på Salem på kvällen men så fick vi veta att det var jättesent så vi tog mina nya hörselkåpor och lyssnade på en tant som spelade jazz istället efter middagen. Det var också ganska skoj men roligast var att springa runt mellan allt folk särskilt när jag hade hörselkåporna för då hörde jag inte allt tjat om att inte springa runt från mamma. :)



Idag har vi varit hos kompisen Ebba en sväng för hennes mamma fyllde år. Hurra! Jag fick träffa kompisen Alice också som vi inte har träffat på jättelänge. Vi barn fick tårta och saft. Mums! Jag försökte lära tjejerna lite hårdare tag men det uppskattade varken de eller mamma. (Jag tror att mamma skämdes.) Mamma säger att man inte får knuffas eller slå, bara klappa fint och kramas. Så jag försökte krama tjejerna också. Sen lekte vi ute på en lekpark som var på ett tomt dagis. Det fanns en jättebra rutschkana där. Roligt!

På söndag fyller pappa år så då blir det av att fika igen.
Har föresten fått ett nytt pussel, det har "bamba" på (= Bamse).

Tack och hej för mig!

Kommentarer
Postat av: mormor Monica

Tur att du fått så snygga hörselskydd, man ska vara rädd om hörseln!!!

2010-07-25 @ 14:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0