26/3 -11 Våren är på väg!

Sen ett par veckor tillbaka har Adam börjat vakna tidigt på morgonen. Mellan 5 - 5,45 är en bra tid att kliva upp tydligen. Detta är konstigt tycker föräldrarna då A även brukar vakna till och vara rädd/ledsen vid 1 - 2 tiden och då vara vaken ca 1 timme då. Vi har då kommit överens att det kan vara bra att om klockan är tidigt på morgonen så kan Adam ligga mellan oss i stora sängen. Detta har INTE varit okej tidigare enligt Adam men du har han gett efter. Härom natten sov han ända ifrån 1 till morgon i stora sängen utan problem. Tur att klockan ställs fram imorgon så klockan hinner "bli" iaf 6.00 nu då innan A vaknar.

I morse var A på pyttedans men mamma J. Adam hjälpte fröken att städa lite innan de andra barnen kom. Sen var det i stort sätt fullt ös från första takten i musiken. Det blir kanske inte riktigt vad fröken säger att man ska göra, iaf om man måste göra det på ett och samma ställe. Det är mycket roligare att springa och skutta.

Efter detta åkte vi alla iväg till Coop forum för att handla lite. A hann knappt komma in genom grindarna innan han beslutade sig för att inte vänta på sina långsamma föräldrar och VIPS var han borta. Pappa M som hade gått för att kolla en annan sak trodde att A var med J och J trodde att Adam hakat på pappan. En liten kille i ett STOOORT varuhus, var börjar man leta??? Inte vid leksakerna eller i närheten av var vi var när han stack. Efter ungefär 1 minut av mindre panik passerar jag (J) plockgodiset och vem står där med en påse som han håller på att plocka lite godis i medan han provsmakar ut några lådor? Vad då "BORTA"? Helt cool och ganska nöjd med sin bedrift blir Adam mest fnittrig när hans mamma småskrattande undrar vad han pysslar med. (Innerst inne hade den här mamman & pappan kanske hoppats att han skulle blivit lite rädd och ledsen när han inte hittat oss, så att han inte sprang iväg hela tiden. Men bara hoppats lite.)

   
På väg till affären, årspremiär för springskor ute. Lite kallt var det.



Ha det skönt i vårvädret och glöm inte bort att ställa klockan på sommartid fr.o.m. i morgon söndag.


Kommentarer
Postat av: Anna MK

Mycket känns bekant. Stella drar så fort hon får chansen när vi handlar.

Mysigt med vårfika även om jag misstänker att det var mycket kallare än önskat:)

Var går ni på pyttedans. Stella har gått på pyttedans i åtta veckor nu på Balettakademin.

Kram

2011-03-26 @ 22:38:40
Postat av: mormor Monica

Hjärtat i halsgropen, usch nu får man passa sig, så man håller rätt på guldklimpen i helgen som kommer. Mysigt med fikastunden. kram

2011-03-28 @ 06:20:52
Postat av: abbe

Hej hej Adam! Jag kan inte förstå varför mammor och pappor inte hinner med när de ju har jäääättelånga ben! Har du nå'n teori? Kram, Abbe

2011-03-28 @ 12:19:49
Postat av: Mamma Jenny

Anna - Vår pyttedans är på Umeå dansskola (källaren på Sagagallerian. Fikastunden var för någon helg sen men ändå helt ok då vi satt i hyfsat lä... (Nere på kajen vid snöborgen/hamnmagasinet)



Mormor - Ja det är bara att ta fram löplinan, eller nää. Han brukar kunna uppföra sig bättre när han är med andra.

2011-03-28 @ 18:51:53
Postat av: Lisa

Han är såå stor.. Han får nog sluta växa till jag ser honom nästa gång. Jag kommer ju inte känna igen honom. Ha det så bra sötnosar!

2011-04-03 @ 10:47:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0